Over PBBI

Bedrijfsprofiel

Pitney Bowes Software helpt bedrijven en overheidsinstellingen om relaties met klanten en burgers op te bouwen, te onderhouden en te ontwikkelen. Onze software en services creëren zakelijke waarde voor onze klanten door het voor hen eenvoudiger te maken om betrokken te zijn bij hun klanten en hen effectiever en efficiënter services te bieden. Met onze klantgerichte oplossingen kunnen ze:

  • Kansen identificeren en beter geïnformeerde beslissingen nemen
  • Aangepaste communicatie en consistente klantervaringen creëren
  • Nauwkeurige informatie over klanten integreren in bedrijfsprocessen
  • Trends evalueren en snel reageren op veranderende behoeften van klanten

Onze oplossingen voegen kwaliteit van gegevens, geocodering, Location Intelligence, voorspellende analyses, communicatiebeheer en efficiënte mailings toe aan essentiële werkprocessen en bedrijfssystemen voor klantrelatiebeheer. Toonaangevende bedrijven, grote overheidsinstanties en de top van de system integrators ter wereld rekenen op onze bewezen expertise en tientallen jaren van leiderschap.

Directieteam

De leden van het Pitney Bowes Software directieteam leiden ons bedrijf met als belangrijkste gedachtegoed: het welzijn van onze klanten en aandeelhouders. Lees hier meer. U wordt doorverwezen naar onze Engelse website.

Contact opnemen

Benelux
Tel: +31 (0) 183 642950
Email: pbsoftware.
benelux@pb.com
http://www.pbinsight.nl/over/bedrijfsprofiel/