Informatiebronnen

PB Software Ideas

De Pitney Bowes Software Ideas Community geeft u de mogelijkheid om suggesties in te dienen, te stemmen voor uw favoriete ideeën en via interactie met productmanagers van dichtbij betrokken te zijn bij onze oplossingen en producten. U kunt als eerste kennismaken met nieuwe functionaliteit in komende versies. Ideeën kunnen doorzocht en bekeken worden door iedereen die de community website bezoekt.

Bezoek de PB Software Ideas Community en begin je ideeën te delen.

Pitney Bowes Software Ideas Community

Om te kunnen stemmen, opmerkingen te plaatsen of een idee in te sturen, moet u geregistreerd en ingelogd zijn op de site. Dit kunt u doen door te klikken op de Login/Register knop in de rechter bovenhoek van de community. Volg de link voor New Users om te registreren en geef hier een geldig email adres op. De site is momenteel alleen beschikbaar in Engels.

Opmerking: klanten die al toegang hebben tot het Customer Portalin SFDC kunnen de SFDC versie van PB Software Ideas in het customer portal gebruiken en hoeven zich niet te registreren op de publieke site om te kunnen stemmen, opmerkingen te plaatsen of suggesties in te sturen.

Vragen of opmerkingen over PB Software Ideas? Neem contact op met pbbi.ideas@pb.com.

Contact opnemen

Benelux
Tel: +31 (0) 183 642950
Email: pbsoftware.
benelux@pb.com
http://www.pbinsight.nl/informatiebronnen/pbbi-ideas-community/