Informatiebronnen

Informatiebronnen

Nuttige informatiebronnen

Vind informatie over evenementen, producten, casestudy's, white papers en demo's.

PB Software Ideas

De Pitney Bowes Software Ideas Exchange geeft u de mogelijkheid om suggesties in te dienen, te stemmen voor uw favoriete ideeën en via interactie met productmanagers van dichtbij betrokken te zijn bij onze oplossingen en producten.

Blog

Bezoek onze blogs voor actuele up-to-date informatie over Pitney Bowes Software-producten en -services. Lees over de nieuwste producten, nieuwe ideeën en krijg nuttige tips van de experts.

Demo's

Productevaluatie en demo's bieden een eerste kennismaking met onze oplossingen en services.

Datasheets

In deze documenten vindt u de beschrijvingen en specificaties van onze producten.

Klantreferenties

Organisaties over de hele wereld maken gebruik van de producten en oplossingen van PB Software voor het nemen van onderbouwde, essentiële beslissingen die leiden tot een groter marktaandeel, meer winstgevendheid, het naleven van regelgeving, het vinden van nieuwe klanten en het beter bedienen van bestaande klanten.

White Papers

Pitney Bowes Software biedt oplossingen voor zakelijke uitdagingen in alle sectoren. Lees hoe deze uitdagingen worden opgelost.

Evenementen

De evenementen en webinars van Pitney Bowes Software bieden waardevolle kansen om meer te leren over hoe wij u kunnen helpen uw onderneming te laten groeien.

Contact opnemen

Benelux
Tel: +31 (0) 183 642950
Email: pbsoftware.
benelux@pb.com
http://www.pbinsight.nl/informatiebronnen/